Valittu määrä ylitti varastosaldon

Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Real Deal

 

 

Tuotteen vaihtaminen tai palauttaminen

 

Vaihtaminen

Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen veloituksetta toiseen tuotteeseen. Vaihto-oikeus koskee kaikkia verkkokauppamme tuotteita, myös tarjoustuotteita. Jos haluat vaihtaa tuotteen, tulee sinun tehdä vaihto 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Kirjoita palautuksen mukaan selvitys siitä, mihin tuotteeseen (mainitse myös väri ja koko) haluat vaihdon tehdä. Jos vaihdossa haluamasi tuote on edullisempi, kun alkuperäinen tuote, liitä palautuksesi mukaan myös tilinumerosi, jotta voimme maksaa erotuksen tilillesi. Huomaathan, että vaihdettavan tuotteen tulee olla moitteettomassa kunnossa ja käyttämätön. Jos joudumme toteamaan palauttamasi tuotteen käytetyksi tai et ole palauttanut sitä 14 päivän aikana, emme voi hyväksyä vaihtoa. Tällöin palautamme tuotteen sinulle postiennakkolähetyksenä, jonka voit lunastaa Postista maksua (lähetystuskuluja) vastaan.

Saat lähetettyä vaihdettavan tuotteen Real Dealiin viemällä sen Postiin. Kerro tiskillä Real Dealin asiakaspalautustunnus 628423 ja Posti hoitaa loput. Sinun ei tarvitse täyttää osoitekorttia tai maksaa mitään. Saat lähetyksestä kuitin, joka sinun tulee säilyttää siihen asti, kunnes vaihto on suoritettu.

 

Palauttaminen

Veloitamme tilaamasi tuotteen palauttamisesta 5€ palautuskulun, jonka vähennämme takaisin maksettavasta palautussummasta. Mahdollista toimituskulua emme maksa takaisin palautuksen yhteydessä, vaan vähennämme sen takaisin maksettavasta summasta.

Palauttaessasi tuotteen, tulee palautus tehdä 14 päivän kuluessa siitä, kun olet tuotteen vastaanottanut. Tuotteen täytyy olla myyntikelpoinen, eikä siinä saa olla käytönjälkiä. Jos teet palautuksen myöhässä tai palautunut tuote ei ole moitteettomassa kunnossa, palautamme tuotteen sinulle postiennakkolähetyksenä, jonka voit lunastaa Postista lähetyskuluja vastaan.

Saat lähetettyä palautettavan tuotteen Real Dealiin viemällä sen Postiisi. Kerro tiskillä Real Dealin asiakaspalautustunnus 628423 ja Posti hoitaa loput. Sinun ei tarvitse täyttää osoitekorttia tai maksaa mitään. Saat lähetyksestä kuitin, joka sinun tulee säilyttää siihen asti, kunnes palautus on suoritettu.

 

Reklamaatio

Mikäli tuote on viallinen, tulee sinun tehdä siitä ilmoitus tilauksen noutopäivänä. Tuotteen on tällöin oltava käyttämätön. Myöhemmin esille tulleissa reklamaatioissa noudatamme kuluttajansuojalakia. Virheellisten toimitusten palautus ja vaihto on sinulle ilmaista.

Voit tehdä meille ilmoituksen reklamaatiosta täyttämällä yhteydenottolomakeen tai sähköpostitse; info@realdeal.fi.

Takuuasiat ja virheilmoitukset käsittelemme aina yksilöllisesti. Ensisijaisesti pyrimme korjaamaan virheellisen tuotteen. Jos korjaaminen ei ole mahdollista, on sinulla mahdollisuus saada uusi tuote tilalle tai viime kädessä perua kauppa. Pääsääntöisesti vialliset tuotteet lähetämme maahantuojalle/valmistajalle arvioitavaksi. Tästä syystä takuuasioiden käsittely saattaa kestää noin 2–3 viikkoa.