Valittu määrä ylitti varastosaldon

Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Real Deal

Toimitamme tilaukset Suomeen Postin välityksellä ilman postikuluja

Toimitusaika ja toimitustavat

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian, viimeistään tilauksesi saapumista seuraavana arkipäivänä. Pyrimme toimittamaan tilauksesi postiin vielä saman päivän aikana, mikäli saamme tilauksesi arkipäivänä ennen klo 14. Toimitamme kaikki tilaukset Suomen Postin kautta. Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

Postipaketti

Voit noutaa tilauksesi lähimmästä Postista lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 16 jälkeen. Saat sähköpostiisi paketin lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksen kulkua. Kun tilauksesi on noudettavissa, saat siitä tekstiviestin, jossa näkyy lähetystunnus ja tiedot Postista, jonne lähetys on saapunut. Toimituskulu 3,90€, yli 80€ tilaus toimitetaan ilman postimaksua.

Smartpost

Toimitamme lähetyksen valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Saat tekstiviestinä pakettiautomaatin lokerokoodin, jolla voit lunastaa lähetyksen. Huom! Dekkiä tai completea emme voi toimittaa pakettiautomaattiin, koska paketin koko ylittää pakettiautomaatin lokerokoon. Toimituskulu 3,90€, yli 80€ tilaus toimitetaan ilman postimaksua.

Express-paketti

Tilauksesi on perillä ilmoittamassasi osoitteessa lähetystä seuraavana arkipäivänä klo 8–16. Ilmoita mahdollinen ovikoodi osoitetietojen yhteydessä. Vastuullasi on olla paikalla ilmoittamassasi osoitteessa jakeluajankohtana. Mikäli sinua ei tavoiteta toimitusosoitteesta tai mahdollinen ovikoodi puuttuu, toimittaa Posti lähetyksen tilauksen osoittamaan postitoimipaikkaan, josta voit noutaa sen lähetystunnusta ja henkilöllisyystodistusta vastaan. Saat lähetystunnuksen sähköpostiisi tilauksen yhteydessä.

Nouto myymälästämme Oulusta

Toimitustavaksi voit valita myös "Nouto Real Deal Oulu"; tilauksesi on valmis noudettavaksi Oulun Real Dealista viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä klo 11–18. Jos olet tehnyt tilauksesi ennen klo 16, voit noutaa sen jo samana päivänä. Luovutamme tilauksesi henkilöllisyystodistusta vastaan joko tilauksen tekijälle tai tilauksessa erikseen ilmoitetulle noutajalle, josta tulee olla maininta "Lisätiedot" kentässä.

Tilaaminen ulkomaille

Voit tilata tuotteitamme verkkokaupan kautta vain Suomeen. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella >. Ulkomaille toimittamamme tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan, ja veloitamme toimituskustannukset todellisten toimituskulujen mukaan.